Werkplaats

Autoproblemen, autoschade of toe aan onderhoud?

Voor autoproblemen, schade en onderhoud bent u bij De Pruis Auto’s aan het juiste adres! Wilt u een snel en vrijblijvend advies, neem dan contact op met onze Chef werkplaats Jurgen Groen.

Voor advies of afspraak, neem direct contact met ons op!

Professioneel ingerichte werkplaats voor diverse merken, zoals o.a. BMW, Audi & Volkswagen

De Pruis Auto’s is een modern autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats met alle benodigde apparatuur en inrichting voor APK keuringen. Wij maken gebruik van moderne testapparatuur voor diverse automerken en hiermee stellen wij een snelle en deskundige diagnose aan uw auto om u zo spoedig mogelijk weer mobiel te krijgen. Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm en maken gebruik van originele onderdelen.

Werkplaats De Pruis Auto's
Werkplaats De Pruis Auto's

Bij ons kunt u terecht voor alle denkbare werkzaamheden aan uw auto. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

• Reparatie
• Onderhoud
• Banden (ook winterbandenwissel)
• APK
• Aircoservice
• Alarm inbouw
• Tuning
• Blinderen van ramen
• Schadeherstel

APK Keuring voor maar €20 + gratis autowasbeurt!

Is uw auto weer bijna toe aan een APK Keuring? Maak in juni een APK afspraak om te profiteren van onze APK actie. In de gehele maand juni kunt u een afspraak maken voor slechts €20! En dat is nog niet alles, bij de APK keuring krijgt uw auto namelijk ook nog eens een gratis autowasbeurt.

apk1 small.fwapk 2 small.fw

Gratis vervangend vervoer

De Pruis Auto’s levert betrouwbare exclusieve auto’s en deze verkeren in perfecte staat. Het kan voorkomen dat uw auto voor reparatie of regulier onderhoud naar de garage moet. Vaak bezoeken waar u ergens in uw drukke agenda tijd voor moet proberen te maken. Wij helpen u graag en bieden u gratis vervangend vervoer aan.

Hoog opgeleide monteurs

Onze monteurs zijn specialisten in hun vak en alle medewerkers streven naar maximale service. Zij worden doorlopend bijgeschoold en blijven daarmee op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed worden nagekomen en mogelijke reparaties of bijzonderheden worden vooraf met u besproken. Door uw auto regelmatig bij ons te onderhouden, blijft uw auto in de juiste conditie en komt u niet voor verrassingen te staan. Twijfelt u over een mogelijk gebrek, dan zorgen wij graag voor een vrijblijvende inspectie van uw auto.

Onze monteurs zijn specialisten in hun vak en streven naar maximale service
Onze monteurs zijn specialisten in hun vak en streven naar maximale service.

Openingstijden werkplaats 

maandag t/m vrijdag
van 08.00 -17.00 uur 

 


Heeft u problemen met uw auto
of wenst u graag een onderhoudsbeurt?

 Neem contact met ons op!

jurgengrijs

Jurgen Groen, Chef werkplaats 

 

Klantervaringen

“Service gericht, correct bedrijf met vakkundig personeel. Waar SERVICE nog met hoofdletters geschreven en uitgevoerd wordt!” - Jan (Beilen)


“Via Serviceright bij dit bedrijf terecht gekomen. We hadden schade aan onze auto en wilden dit voor een redelijke prijs laten herstellen. De schade is geheel hersteld en boven verwachting. Er is niets meer van te zien. Goede service, zeer betrouwbaar en uitstekende kwaliteit!” - Cindy (Zwolle)


“Zeer correct en net bedrijf, op mijn vragen per mail werd snel en duidelijk geantwoord, voorbeeld voor vele bedrijven.” - Henk (Steenwijkerwold)

Lees meer klantervaringen    

 

 

Vragen?

Heeft u vragen, problemen met uw auto of wenst u graag een onderhoudsbeurt? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op!

 

              bmw   audi service   volkswagen servie

  •